Search found 15 matches

by Scooturd
Sat Jul 13, 2019 10:36 am
Forum: Ninebot ES
Topic: Top speed breaking
Replies: 10
Views: 1672

Re: Top speed breaking

Change the KERS to the max speed for no breaking
by Scooturd
Mon May 06, 2019 7:26 pm
Forum: Ninebot ES
Topic: Custom Firmware Disables Bottom Lights
Replies: 15
Views: 1657

Re: Custom Firmware Disables Bottom Lights

I don't have a Windows Bluetooth computer. Waiting for an Android option.
by Scooturd
Tue Apr 30, 2019 5:31 pm
Forum: Ninebot ES
Topic: Custom Firmware Disables Bottom Lights
Replies: 15
Views: 1657

Re: Custom Firmware Disables Bottom Lights

Nope. I think I need to change the SN to get the lights to work again.
by Scooturd
Tue Apr 30, 2019 4:43 am
Forum: Ninebot ES
Topic: To understand SEGWAY-NINEBOT ES X
Replies: 15
Views: 2913

Re: To understand SEGWAY-NINEBOT ES X

I think you need to change the serial number for the lights to work.

I'm still trying to figure that out
by Scooturd
Sun Apr 28, 2019 9:57 pm
Forum: Ninebot ES
Topic: To understand SEGWAY-NINEBOT ES X
Replies: 15
Views: 2913

Re: To understand SEGWAY-NINEBOT ES X

Because then anyone can connect to it.

You can always set it to save you password so you just have to connect.
by Scooturd
Sat Apr 27, 2019 5:20 pm
Forum: Ninebot ES
Topic: Custom Firmware Disables Bottom Lights
Replies: 15
Views: 1657

Re: Custom Firmware Disables Bottom Lights

Yeah I know it's dangerous. But I like to accelerate fast 😂 and I live in a Hilly area so it's better for going up hills. Battery life sucks, but I have an external battery.
by Scooturd
Sat Apr 27, 2019 5:03 pm
Forum: Ninebot ES
Topic: To understand SEGWAY-NINEBOT ES X
Replies: 15
Views: 2913

Re: To understand SEGWAY-NINEBOT ES X

How was it using a "parts dashboard" ?

I use OEM Circuit boards


You do not need to register your scooter.

I would recommend that you change the name and password through the app.
by Scooturd
Sat Apr 27, 2019 4:52 pm
Forum: Ninebot ES
Topic: Motor not functioning properly?
Replies: 2
Views: 522

Re: Motor not functioning properly?

I've had the same problem. Happens when you are going fast (20mph+) and then apply the hand break. You broke the control board. Replace the shaft and everything should work fine.

Go to advanced search